Instituțiile publice au cheltuit pentru combaterea COVID aproape 600 de milioane de euro

Prezent la Râmnicu Vâlcea la prezentarea proiectului "Parc Industrial" de către candidatul PNL la Primărie, Ludovic Orban a anunțat că toate cererile "sunt în procesare", iar fondurile utilizate pe perioada crizei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2 vor fi decontate.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

12.09.2020 - 13:45

Instituţiile publice din România implicate în combaterea epidemiei de coronavirus au transmis spre decontare, din fonduri europene, cheltuieli de aproape 600 de milioane de euro, a anunțat, sâmbătă, premierul Ludovic Orban.

"Avem solicitări din partea tuturor entităţilor, inclusiv din partea autorităţilor locale, de decontare din fonduri europene pe cheltuielile COVID de aproape 600 de milioane de euro. Toate aceste solicitări sunt în procesare şi ele vor fi decontate.

Vom procesa rapid toate solicitările şi vom deconta toate cheltuielile, evident, legale, care sunt făcute legal, care sunt făcute în conformitate cu legea. Să spui că nu faci achiziţii că îţi e teamă că nu îţi decontează, asta e o falsă scuză.

Noi am pus la dispoziţie aceşti bani, banii există şi vom deconta orice cheltuială legală făcută în această categorie de cheltuieli pe care am stabilit că le finanţăm", a dat asugurări prim-ministrul României.

Citește totul despre:

Comentarii