15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPNA isi modifica ADN

PNA isi modifica ADN

Nenea Daniel Morar de la Cluj e parchetar si a facut el niste chestii tare surprinzatoare si curajoase de l-a pus tanti Monica, ministresa, la carma Parchetului National Anticoruptie. S-a luat de gat cu politica, s-a cerut afara de la sefie cand mai-marele lui aplauda cu sarg realizarili catindatului pesedeu' si tot asa. Tot de la Cluj, dar plecat de multa vreme la Bucuresti, se afla un alt parchetar, Ilie Botos, pus sa conduca Ministerul Public Roman in stil cazon.
Bun. Pana aici. Acum, cei doi nu prea aveau relatii de subordonare unul catre altul, ca doar PNA nu avea nici o treaba cu MPR, cel putin la nivel de competente. Numai ca, hopa, de cateva zile, tanti Monica a zis ca ceva nu e bine si din Parchetul National Anticoruptie, a carui prescurtare era prea textila, a facut Directia Nationala Anticoruptie. Iar clujenii i-a aliniat frumos, unul sub altul, adica Morar sub Botos. Bun si pana aici.
Numai ca noua prescurtare aduce si ea ceva nou. DNA. Englezoii spun asa la un lucru mic, mic de tat, infinit de mic. Adica la Acidu Dezo Noribo… Dezorixibo… puah! Dezoxiribo Nucleic. Pe limba lor, Dezoxiribo Nucleic Acid. Haaaaaaaaaaaaa!!!!! Asta stiti ce inseamna?
Coruptii care au mai ramas pe la noi au mari motive de ingrijorare. Cum altfel, din moment ce afacerile lor vor fi puricate pana la nivel de ADN? Adica, de DNA? Adica, acolo unde nu pot patrunde jipanele?!

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă