Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ungaria: Două zile de restricţii de acces pentru camioanele de peste 7,5 tone

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei începând de sâmbătă, de la ora 23.00 şi până luni, la aceeaşi oră, au anunţat autorităţile de frontieră, în această perioadă catolicii sărbătorind Rusaliile.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2018 - 14:42

Poliţia de Frontieră Arad arată, într-un comunicat de presă transmis vineri, că începând de sâmbătă, de la ora 23.00 şi până luni, la ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei este restricţionată circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece credincioşii catolici sărbătoresc Rusaliile.

În cele 48 de ore de restricţie, în Ungaria vor putea intra doar automarfarele cu animale vii şi produse perisabile.

”La reluarea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport. Precizăm faptul că în intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale. În intervalul menţionat, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale”, precizează comunicatul.

În judeţul Arad, autorităţile se aşteaptă ca marţi dimineaţă să se formeze coloane de automarfare pe DN 7, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I şi pe autostrada pan-europeană, înainte de intrarea în PTF Nădlac II. Astfel, la ridicarea restricţiilor, autorităţile recomandă să fie folosite şi alte puncte de trecere.

 

Comentarii

loading...