Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ploieștiul, în pericol de a rămâne fără căldură și apă caldă

Ploieștiul, în pericol de a rămâne fără căldură și apă caldă

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2019 - 16:08

Cum se știe, contractul Primăriei Ploiești cu operatorul francez care asigură apa caldă și căldura expiră pe 1 mai. În ultimă ședință de Consiliu Local, primarul Adrian Dobre a încercat să treacă un proiect de hotărâre, încropit pe ultima sută de metri, prin care Primăria Ploiești, împreună cu Consiliul Local, să înființeze  asociația ”Confort”, dar fără să prezinte vreo motivație, vreun document de constituire - fapt care a stârnit indignarea viceprimarului Cristian Ganea: ”Nu poți iniția un proiect de hotărâre de Consiliu Local al cărui singur argument este acela că de la 1 mai 2019 expiră contractul cu operatorul. Nu tu argumente financiare, nu tu alternative sau vreo altă motivare reală, nimic; doar un simplu text, realizat într-un dispreț iresponsabil față de ploieșteni”, a detaliat Cristian Ganea.

Faptul este cu atât mai grav cu cât de mai bine de doi ani se știa că la 1 mai 2019 contractul va expira; sau cu cât în decembrie, a dezvăluit viceprimarul, municipalitatea a plătit o grămadă de bani unor specialiști care au venit cu mai multe propuneri bine chibzuite pentru asigurararea căldurii și a apei calde în Ploiești. În locul propunerii de constituire a asociației, primarul ar fi putut prezenta în ședința de Consiliu acest studiu – însă edilul „continuă  să îl țină la sertar, din motive numai de el știute”, a mai declarat Cristian Ganea.

Pornind de la aceste realități, consilierii social-democrați dau un ultimatum edilului liberal: fie găsește o soluție realistă și fundamentată pe opinii de experți pentru continuitatea serviciilor de termie, fie își dă demisia, pe motive de incompetență profesională.

 

Comentarii