Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Industria de apărare a primit 69 de milioane de lei pentru investiţii, triplu faţă de anul trecut

În anul 2018, industriei de apărare i-au fost alocate 69 de milioane de lei pentru investiţii, adică de peste trei ori mai mult decât în 2017 şi de peste patru ori mai mult decât în 2016, arată un raport al Ministerului Economiei, citat de Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2018 - 15:29

Conform datelor centralizate, prezentate de Ministerul Economiei, suma acordată industriei de apărare în 2017 a fost de 18,45 milioane de lei, în 2016 s-a ridicat la 16,5 milioane de lei, iar în 2015 la 173 de milioane de lei.

În raport, Ministerul Economiei a mai inclus Memorandumul de înţelegere dintre Ministerul Economiei, Compania Naţională Romarm şi General Dynamics European Land Sistem, cu scopul realizării a 227 de transportoare 8x8 PIRANHA 5.

Raportul a mai inclus, de asemenea, şi acordul dintre compania americană Lockheed Martin şi Romaero, care transformă România în gazda Centrului Regional de echipare şi întreţinere a elicopterelor Black Hawk pentru Europa Centrală.

Comentarii

loading...