3.6 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăEconomieImobiliareDepozit de 15.000 mp, finalizat în timp record

Depozit de 15.000 mp, finalizat în timp record

MASTERBUILD – General Contractor & Developer finalizează pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spațiu de depozitare de 14.500 mp, localizat în zona Ștefănești-Ilfov. MASTERBUILD, în calitate de antreprenor de specialitate, semnează lucrările de structura metalica, fațade și învelitoare.  

Poziționat în zona de Nord a Bucureștiului cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafață de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industrială de 130.000  mp. Proiectul beneficiază de 12 metri înălțime utilă hală,1 poartă de încarcare la 800 mp, acreditare clădire verde  BREEAM Very Good și alte facilități.   

Noua construcție – Hala D  – este destinată activității de depozitare și va fi închiriată operatorilor din sectoare precum distributie si segmentul logistic.

“Ne bucurăm să putem livra clădirile din parcul VGP înaintea termenului promis clienților, respectând calitatea construcției și funcționalitatea operațională a fiecărei celule,” declară Ionuț Puiu,  director tehnic în cadrul VGP.

“Suntem onorați să colaborăm cu un jucător cu o asemenea prezență și expansiune la nivel european. Ne bucură faptul că putem contribui cu expertiza MASTERBUILD în generare de valoare adăugată pe piața logistică și industrială locală și că putem contribui la dezvoltarea unui sector în continuare foarte dinamic”, declară Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD General Contractor & Property Developer.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
00:00:46

Casele se clatină și sunt pe punctul de a se prăbuși după o ploaie torențială în Bolivia

Ploile abundente din Bolivia au provocat alunecări de teren de-a lungul malurilor unui râu umflat, din La Paz, miercuri (21 februarie), lăsând mai multe...

Alegerile lu’ Nichipercea – Puterea.ro

În 1999, în vizita sa în România, Papa Ioan Paul al II-lea a rostit o frază memorabilă: “În scrieri vechi țara voastră e...

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...
Ultima oră
Pe aceeași temă