Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Furnizori de gaze, amendați pentru furt la conductă

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a finalizat 18 acţiuni de control la 15 jucători la piaţa de gaze naturale, în urma cărora a aplicat sancţiuni de 1,05 milioane lei.

Share

Rl online 0 comentarii

08.05.2018 - 12:39

Acţiunile au vizat, pe de o parte, îndeplinirea obligaţiilor legale de echilibrare fizică a sistemului de transport al gazelor naturale (SNT), iar, pe de altă parte, îndeplinirea obligaţiiilor legale de asigurare a cantităţilor de gaze naturale necesare consumatorilor, în conformitate cu contractele de furnizare încheiate. ”În urma controalelor efectuate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru un număr de 23 de fapte, cuantumul însumat al acestora fiind de 1.050.000 lei”, a informat ANRE.

La sfârşitul lunii februarie a acestui an, ANRE a fost sesizată cu privire la o stare de dezechilibru în funcţionarea sistemul de transport al gazelor naturale (SNT), pe fondul unor temperaturi scăzute şi a unui consum ridicat de gaze naturale.

 

Comentarii

loading...