27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuUnde își petrec luna de miere Jennifer Aniston și noul ei soț

Unde își petrec luna de miere Jennifer Aniston și noul ei soț

Actorii Jennifer Aniston și Justin Thieroux, care s-au căsătorit miercuri seară, în cadrul unei ceremonii surpriză la Los Angeles, au plecat, joi, în luna de miere, la bordul unui avion particular, notează revista Hola, citată de Agerpres. Cei doi au plecat spre insula Bora Bora, din Polinezia franceză.

Cei doi soți au fost fotografiați de paparazzi când se urcau la bordul aparatului de zbor, purtând ținute lejere, de vacanță și arborând pălării de soare, care le ascundeau figura, pentru a da, în continuare, un aer de mister poveștii lor.

Citește și: Actrița Jennifer Aniston s-a căsătorit pentru a doua oară. Cine i-a luat locul lui Brad Pitt

Cuplul locuiește în complexul turistic de cinci stele Four Seasons, renumit pentru căsuțele sale ecologice amplasate direct deasupra apei oceanului. Situat într-una din cele mai frumoase părți ale paradisiacei insule, acest complex oferă apartamente extrem de luxoase și, totodată, asigură un grad sporit de intimitate. Costul unui sejur de o săptămână poate ajunge la un milion de euro.

Jennifer Aniston și Justin Theroux, logodiți din august 2012, s-au căsătorit în 5 august. Artista le spusese celor peste 70 de invitați că vor participa la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a cineastului, care împlinește 44 de ani la 10 august, așa încât toți au fost (plăcut) impresionați când au aflat că prietenii lor au decis, după o lungă așteptare, să-și unească oficial destinele. La evenimentul în aer liber, au asistat rude și prieteni, printre care Lisa Kudrow, Courteney Cox, Robert Downey Jr, Howard Stern și Tobey Maguire.

Aniston a mai fost căsătorită,timp de cinci ani, cu actorul Brad Pitt. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă