21.1 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuUltima seara: DeLuxe Night

Ultima seara: DeLuxe Night

Ieri, la Athenee Palace Hilton, in cadrul primei editii a show-ului de moda-eveniment Glamour & Style, a avut loc ultima seara de prezentari, pentru sezonul primavara-vara 2006, cea mai frumoasa, DeLuxe Night.
Pe podium au defilat colectii luxoase de la Pal Zileri, La Perla featuring Exquisit, Itierre, Wilhelmina Arz, accesorizata de Optiplaza, Cristian Samfira featuring Bata si Alb si Negru.
Deschiderea au facut-o cei de la Pal Zileri, care au adus in prim-plan o colectie de costume barbatesti in nuante de gri, negru, maron, bej si albastru.
A urmat La Perla featuring Exquisit, ce a impresionat audienta cu costume de baie, asortate cu sandale si pantofi de lux, privitorii fiind captivati de feminitatea si eleganta reflectate de colectie. Tinute discrete, care se intorc spre natural, intr-un stil retro delicat, iar pantofii Sergio Rossi si Roberto Cavalli de la Exquisit au imbinat stilul modern cu accente luxoase.
Itierre a reprezentat o alta avanpremiera a show-ului Glamour & Style, intrucat urmeaza sa distribuie haine marca Ferre, Exte, GFF, Versus, Just Cavalli, CNC Costume Nationale. Pe podium au defilat haine albe, pure si inocente, dar si nebunesti si deocheate de la Dolce & Gabbana, imprimeuri corale, rochii sarong si maiouri de matase de la Versace sau tinute imprimate si vesele de la Roberto Cavalli.
Wilhelmina Arz, in colaborare cu Optiplaza, a prezentat o colectie destinata unei femei puternice, sigure si independente, o femeie care nu se ascunde dupa ochelarii de soare, ci face o pasiune pentru ei, mai ales ca are de ales intre Police, Givenchy, Escada, Versace si Dior. Vesmintele Wilhelminei sunt pretioase, cu imprimeuri stilizate, feminine, calde, uneori amintind de un trecut romantic, alteori de lada bunicii cu haine de ocazie, dar creatiile sale sunt surprinzatoare intotdeauna.
Colectia intersezon a lui Cristian Samfira a avut ca tema principala studiul formelor combinate cu elemente grafice sau picturale, prezentand un prt-'-porter elegant, din tesaturi naturale, cu tuseuri si texturi contrastante – shantoung de matase, matase cruda, voal, muselina, lana cruda sau stofa in amestec cu casmir si matase.
Ultima si cea mai frumoasa colectie prezentata in finalul serii DeLuxe Night a fost cea de la Alb si Negru, care a prezentat modele de top unicate pentru o zi speciala. Rochii de mireasa somptuoase care au starnit exclamatii in randul audientei, costume de ceremonie care se disting prin calitatea design-ului si expresivitatea detaliului, rochii de seara pretioase si smochinguri cu personalitate.
Specialistii de make-up si hairstyling de la Kruger Brent si Matrix s-au ocupat de modelele de pe podium pentru a le face sa para si mai stralucitoare, si au reusit cu brio acest lucru, pentru ca la final ropotele de aplauze i-au rasplatit pentru efortul depus.
La eveniment au participat multe personalitati din viata mondena a Bucurestiului, fiind remarcati, printre altii, Christine Valmy, Rodica Popescu Bitanescu, Pepe si Oana Zavoranu, care s-au bucurat alaturi de ceilalti participanti de acest eveniment.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă