23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRobin Gibb, despre lupta sa cu cancerul: "Sunt în remisie!"

Robin Gibb, despre lupta sa cu cancerul: „Sunt în remisie!”

Robin Gibb, unul dintre cei trei fraţi care au fondat renumita trupa Bee Gees, a declarat că medicii l-au anunţat că în prezent boala sa este în remisie şi că lupta sa cu cancerul de ficat şi de colon a avut succes, anunţă Daily Mail.

 

Remisia este perioada de timp în care cancerul răspunde la tratament sau în care evoluţia sa este ţinută sub control cu ajutorul tratamentului.

Cântăreţul, în vârsta de 62 de ani, a fost spitalizat din nou luna trecută, pe fondul temerilor că el ar fi pierdut lupta cu cancerul.

În prezent, Robin este foarte entuziast de evoluţia tratamentului şi şi-a anunţat prietenii că este în plină recuperare şi că îi mulţumeşte soţiei sale, Dwina, pentru că a fost alături de el.

„Nu aş fi reuşit fără Dwina. Ea nu m-a părăsit niciodată şi este o persoană minunată”, a declarat, pentru Sunday Mirror, Robin Gibb.

Robin a fost diagnosticat cu cancer de colon şi ficat la începutul lui 2011, însă acest lucru a fost făcut public abia în luna noiembrie a anului trecut. Gibb a terminat de scris, împreună cu fiul său, o primă piesă pentru un proiect simfonic dedicat victimelor tragediei de pe Titanic, care va avea premiera la Londra, în 10 aprilie.

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă