27.5 C
București
joi, 15 august 2024
AcasăEconomieFoto interviuPentru boy band-ul preferat al romanilor, soarele straluceste in plina iarna

Pentru boy band-ul preferat al romanilor, soarele straluceste in plina iarna

2005 a fost un an memorabil pentru Adi, Marius, Mihai si Sorin. Portile Europei s-au deschis pentru muzica celor patru baieti in Olanda, in vara, cand postul de radio Slam FM a difuzat piesa „Kylie”, varianta in limba engleza a single-ului „Dragoste de inchiriat”, prezentand-o ca pe un viitor hit european. Si ce dreptate au avut: „Kylie” a urcat vertiginos in topurile de vanzari, ajungand pe primul loc, devansand hituri internationale. La inceputul lunii octombrie Adi, Marius, Mihai si Sorin au efectuat un turneu de promovare in Belgia si Olanda.
„Kylie” i-a dus pe baieti si in Franta, unde au participat la mai multe emisiuni muzicale, dar „punctul culminant” al expeditiei pariziene a fost prezenta in emisiunea muzicala numarul 1 din Franta „Hit Machine”, difuzat de postul M6.
Succesul european nu i-a facut pe cei patru baieti sa uite de fanii lor din Romania, astfel ca la inceput de 2006 le-au pregatit o mare surpriza, albumul „Primul capitol”.
„Primul capitol” este titlul celui mai recent album Akcent, o colectie a hiturilor lansate de Adi, Marius, Mihai si Sorin de-a lungul celor cinci ani („Ti-am promis”, „Prima iubire”, „Buchet de trandafiri”, „Dragoste de inchiriat” , „In culori”, „Buchet de trandafiri”, „Poveste de viata”, „Spune-mi (Hei, Baby!)”), dar si piese noi, piese compuse 100% de Akcent. Single-ul „JoKero” are versurile atat in limba engleza, cat si in spaniola, piesa fiind „cel de-al cincelea as din maneca baietilor”. De cateva saptamani videoclipul piesei „JoKero” este difuzat de posturile muzicale de televiziune, „responsabil” fiind regizorul Dragos Buliga, care a vazut muzica baietilor ca pe o pata de culoare in orasul sumbru si cenusiu. Desi piesa si videoclipul nu se difuzeaza de multa vreme pe radio si tv, interesul pentru album si pentru videoclip este foarte mare, piesa „JoKero” intrand direct pe prima pozitie in Top 40 MTV Romania.
Fanii Akcent pot sta linistiti. Desi albumul „Primul capitol” este un album „Best Of”, acest lucru nu inseamna decat incheierea unui capitol de viata si inceperea altuia nou, cel putin la fel de bun. Acesta este si motivul pentru care albumul se numeste „Primul capitol”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă