21.1 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuO noua colectie Liza Panait

O noua colectie Liza Panait

Ieri, la World Trade Plaza a avut loc prezentarea colectiei Arabesque de primavara-vara 2006 a Lizei Panait.
Prezentarea a debutat in alb si negru, coafurile si machiajul manechinelor uimind asistenta, ele amintind clar de un film SF, mai precis de Printesa Amidala din Star Wars.
In colectie s-au prezentat vesminte surprinzatoare, exotice, in care au abundat ciucuri, paiete, volane, flori, fuste lungi si transparente peste pantaloni de dantela sau fuste scurte si asimetrice, cu dantele si snururi, cu topuri din tricoturi.
Culoarea maro a avut un loc important in colectie, modelele prezentate avand asortati pantofi si genti ce aminteau de leoparzi, tigri sau pantere. Femeia in viziunea Lizei Panait stie sa fie uneori obraznica, alteori socanta, cu bluze sau fuste transparente. Cu siguranta ea nu trece neobservata, semanand uneori cu o printesa indiana sofisticata, alteori cu Seherezada celor 1001 de nopti.
Socarea asistentei a reusit pe deplin odata cu explozia de culori, prezentata laolalta cu o bogatie de imprimeuri florale, trasatura de altfel caracteristica intregii colectii.
Combinatiile de verde si albastru au fost nelipsite de la eveniment, creatiile avand multe accente specifice temei si familiare designerului. Arabescuri, ciucuri, paiete, dantele, margele, curele late si cercei lungi, somptuosi completeaza aproape orice piesa de vestimentatie.
Rochiile de seara negre cu strasuri, cu flori asezate in spirala si nelipsitii ciucuri sau materiale ce rivalizau cu aurul au surprins asistenta. Au mai putut fi admirate aici bijuterii din noua colectie Sheba, precum si pantofi Coquille Marine by Comart.
Prezentarea s-a incheiat cu o mireasa in viziunea Lizei Panait, purtand o somptuoasa rochie in galben si verde, cu multe volane, prezentata artistic de nimeni alta decat Anca Turcasiu, ce a incheiat cu un zambet larg seara Arabesque tinand-o de mana pe fetita designerului, cea care a prezentat rochitele pentru copii cu multa gratie, spre deliciul asistentei.
La eveniment au fost remarcati, printre altii, Zina Dumitrescu, Felicia Filip, Ivan Patzaichin, Silvia Dumitrescu, care au fost pozati, filmati si intervievati de reprezentantii televiziunilor si presei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă