29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviu"O Matusa pierduta"... de grupul Voua!

„O Matusa pierduta”… de grupul Voua!

Cu putin timp in urma, grupul umoristic Voua a implinit 24 de ani de existenta. Cu aceasta ocazie ei si-au facut si ne-au facut un cadou, punand in scena prima lor piesa de teatru, in colaborare cu ArCuB, Primaria Capitalei si Teatrul Nottara.
„O matusa pierduta” – acesta fiind numele piesei – este o parodie dupa celebra poveste „O scrisoare pierduta” de I.L. Caragiale. Este un cabaret politic de bun-gust si in zilele noastre, unde regizorul Dan Tudor incearca sa „marite” realitatea politica de odinioara cu cea de acum. In spectacol se vor observa clar personaje precum Tipatescu, Catavencu, Zoe, Farfuridi sau Cancanache. Si cum fiecare tara are matusile sale, iata ca si Romania are o matusa care a… disparut. Recompensa va fi oferita de Monica Davidescu, care va interpreta rolul sotiei (ZOE), omului politic Marian Matase, de Marilena Chelaru, Vasile Mincu, Luminita Arga, Adrian Feteacu, Ioan Batinas, Adrian Patrascu, Serban Dragusanu, Cristi Cretu, Ionut Ciocia etc. „Bomboana de pe coliva” o va reprezenta aparitia actorului de culoare, Victor Yila, in rolul unui trimis european care, examinand eforturile Romaniei, aduce vestea cea buna in vederea integrarii in UE. Victor este Lampyre Gogoris Cancanache, zis Licurici.
Premiera piesei „O matusa pierduta” va avea loc la Teatrul Nottara marti, 18 aprilie, respectiv miercuri, 19 aprilie, la ora 19.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă