23.8 C
București
marți, 2 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMonica Gabor, cea mai sexy femeie din lume!

Monica Gabor, cea mai sexy femeie din lume!

Luni seara, la Hotel Marriott, sala Grand Ballroom D, a avut loc decernarea premiilor FHM pentru cele mai sexy femei din lume in 2006 si, mare surpriza, Monica Gabor a obtinut locul I, surclasand vedete autohtone, dar si internationale, precum Angelina Jolie, Jessica Alba, Nicole Kidman sau Halle Berry.
Festivitatea a fost deschisa de Eduard Tone, redactor-sef FHM, si a fost prezentata si bine pigmentata de cei care ne mentin Dimineata DeMenta la Radio 21 – Daniel Buzdugan si Mihai Morar.
Din cele 100 de femei votate, prea putine au fost cele care s-au urcat pe scena ca sa-si ridice premiul. Unele, desi prezente, s-au evaporat la momentul premierii, n-au vrut sa urce pe scena (poate era umilitor sa se claseze dupa Monica), altele n-au venit, poate ca multe nici n-au stiut. Nu ne asteptam sa vina toate, dar parca nici asa de putine… In orice caz, au fost nelipsite Monica Gabor (locul I), Andreea Banica (12) de la Blondy, Simona Patruleasa (24), stirista de goluri, cum se spune, Olimpia Olari (36), remarcata in filmul lui Mircea Muresan, “Azucena”, pentru viteza in care-i zburau hainele, Cristina Rus (39), fosta “Blondy”, deja cunoscuta de la TV, si Anamaria Ferent (51), fosta membra Demmo, acum scriitoare, cica. Cred ca aici se termina lista celor care au avut curajul sa-i infrunte pe cei doi prezentatori, care nu s-au sfiit sa le puna la colt pe toate premiatele, sa le puna in dificultate, fiecare parand cum s-a priceput mai bine. Andreea Banica si Cristina Rus s-au remarcat prin prezenta de spirit si amandoua s-au bucurat ca sunt in top impreuna, prima multumindu-i celei de-a doua pentru ca… “a lasat-o in fata”. Pupaturi, poze, flashuri…
Sergiu Nicolaescu, prezent si el la acest eveniment, s-a bucurat discret de festivitate, inconjurat de prieteni, si nu a comentat premierea.
Andreea Banica a spus ca nu vrea sa faca comentarii privitoare la castigatoare, in opinia ei cea mai sexy femeie din lume este Angelina Jolie (incredibil, doar locul 3), iar din Romania cea mai sexy este Mihaela Radulescu, care nici nu apare in top.
Anamaria Ferent este de parere ca a fi sexy vine din interior, fiind mai mult o stare de spirit, iar romancele sunt intr-adevar niste femei foarte frumoase, dovada chiar acest top care contine incredibil de multe romance.
De mentionat ca Elena Udrea apare in acest top pe locul 34, surclasand-o pe chiar fiica presedintelui – Elena Basescu – doar locul 55, dar in ascensiune, fiind apreciata in special pentru stil. Delia Matache iese pe locul 36, Monica Barladeanu pe 20, in timp ce Oana Zavoranu, departe de a fi 100% naturala, avand in vedere multele sale operatii estetice, a obtinut doar locul 48. Andreea Marin-Banica a cazut rau in acest top, tocmai locul 92. Se pare ca nu prea ii prieste casnicia, avand in vedere ca anul trecut era pe locul 50!
Se pare ca a fi sexy e ceva care depinde de viziunea fiecaruia si pana la urma totul e relativ – “Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”.

Primele 10 locuri

1. Monica Gabor; 2. Jessica Alba; 3. Angelina Jolie; 4. Scarlet Johansson; 5. Andreea Raicu; 6. Monica Bellucci; 7. Eva Mendez; 8. Anna Lesko; 9. Beyonce Knowles; 10. Halle Berry.

Ce inseamna o femeie sexy?
Virgil Iantu: Nu-si poate da seama cat de sexy e o femeie daca nu o cunoaste. La intrebarea daca Monica Gabor merita sa se afle pe primul loc in acest top, a avut un singur comentariu: “Monica Gabor nu este inca femeie!”
Daniel Buzdugan: O femeie sexy este o femeie care nu e vulgara, care nu arata tot ce are, ci lasa loc imaginatiei sa lucreze. In acest caz, intrebarea legata de Monica n-a mai avut rost.

Monica Gabor a declarat ca este foarte surprinsa de acest premiu si magulita in acelasi timp, ea fiind preocupata momentan cu sustinerea bacalaureatului. La intrebarea daca ii place sa fie manechin, a raspuns, dupa un moment de gandire, ca “nu o deranjeaza, dar nu intentioneaza sa faca acest lucru toata viata”, insa nu a putut preciza cu exactitate cam ce altceva ar putea face. Referitor la aspiratiile de viitor, a spus ca isi doreste o familie, copii. O idee excelenta, bravo, Monica! Bine gandit, esti aproape de tel, trebuie batut fierul cat e cald. Succes in continuare!

Cele mai citite

După dezbaterea Trump – Trămpălău, democrații caută un candidat surpriză. Șansa PSD – PNL să-l reșapeze pe Cîrstoiu

Ilustrație: Marian Avramescu După disputa electorală televizată la CNN între Donald Trump și ceea ce s-a dovedit un trămpălău, democrații se gândesc să-și retragă...

EURO 2024: Portugalia-Slovenia(0-0) s-a decis la penalty-uri 3-0

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile de finală de la Euro 2024. A fost 0-0 cu Slovenia la finalul reprizelor de prelungire, 3-0 la...

Hotelul din Cluj care apare în romanul „Dracula”a fost inclus în Ruta Cafenelelor Istorice a Consiliului Europei

Cel mai vechi hotel cu funcționare neîntreruptă din această parte a Europei, Hotelul Transilvania din Cluj-Napoca, a fost admis în prestigioasa rută culturală a...
Ultima oră
Pe aceeași temă