29 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Vezi cum arată THALIA la 41 de ani

FOTO. Vezi cum arată THALIA la 41 de ani

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele „Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994) sau „Maria, la del Barrio” (1995), se află în prezent în Europa, într-un turneu de promovare al celui mai recent album al ei, „Habitame Siempre”.

Cântăreaţa a declarat, vineri, într-un interviu acordat postului spaniol EFE, că noul ei album este unui „intens”, deoarece combină sentimentele trăite la pierderea mamei sale în 2011 şi la naşterea copiilor, scrie www.globalpost.com, citat de Mediafax.

Citeşte şi FOTO: Vezi cum arată Peggy Bundy la 59 de ani

Deşi are în spate o carieră de peste 30 de ani, care a început în copilărie, Thalia nu-şi doreşte ca cei doi copiii ai ei să îmbrăţişeze aceeaşi meserie. „Când am devenit mamă, totul s-a schimbat pentru mine. Sper ca cei doi copii ai mei să devină biologi, psihologi sau astronauţi… Dacă, totuşi, îşi vor dori o carieră în show-business îi voi sprijini, dar aş prefera ca ei să se bucure de copilărie. Nu vreau să spun că am pierdut o parte din mine, pentru că atunci simţeam că totul este un joc. Preţul plătit înseamnă nopţi nedormite, mâncatul pe apucate, lipsa familiei. este adevărat că ajungi să călătoreşti mult şi să cunoşti mulţi oameni, dar când ajungi în camera de hotel, eşti singur, nu mai sunt aplauze, nu mai ai pe nimeni în jur, nu mai auzi niciun „te iubesc”, nimic”, a declarat artista mexicană.

Thalia şi-a lansat, pe 5 martie, videoclipul celui de-al doilea single de pe noul său album – „Te Perdiste Mi Amor”, un featuring cu Prince Royce.

„Habitame Siempre” este cel de-al 11-lea album al solistei şi a fost lansat în America Latină în noiembrie 2012. Albumul conţine 12 piese, inclusiv două colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams sau Michael Buble.

Citeşte şi FOTO. Vezi cum arăta MARTHA STEWART pe vremea când era MODEL

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum „Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994), „Maria, la del Barrio” (1995) sau “Rosalinda” (1999).

Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă