28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Sora lui Beyonce s-a căsătorit în weekend

FOTO. Sora lui Beyonce s-a căsătorit în weekend

Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, s-a căsătorit, duminică, la New Orleans, cu regizorul Alan Ferguson, în cadrul unei ceremonii la care au asistat 200 de prieteni şi membri ai familiei, scrie Mediafax.

Aproximativ 200 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei, toți îmbrăcaţi în alb, au participat, duminică, la New Orleans, la nunta lui Solange Knowles şi Alan Ferguson. Printre invitaţi s-au aflat şi Beyonce şi Jay-Z, alături de fiica lor, Blue Ivy, potrivit contactmusic.com.

Ceremonia a avut loc în clădirea veche de 167 de ani Marigny Opera House, iar cei doi miri au sosit pe biciclete albe, cea a miresei având în faţă un coş în care era un buchet de flori.

Solange Knowles a vorbit anterior despre bucuria de a-l fi întâlnit pe Alan Ferguson, în vârstă de 51 de ani, regizor care a realizat clipuri pentru Beyoncé, Jay-Z, Gym Class Heroes, Katy Perry, Natasha Bedingfield şi Nelly Furtado. Solange a spus însă că o relaţie lipsită de griji precum cea pe care o are în prezent nu o inspiră din punct de vedere muzical.

"Din fericire, m-am văzut cu toţi neisprăviţii aia acum mult timp. Viaţa mea romantică este stabilă de ceva vreme. E un lucru cam aiurea, dar, fără conflict, nu prea pot să scriu cântece interesante", a spus Solange Knowles.

Cântăreaţa Solange Piaget Knowles, în vârstă de 28 de ani, şi-a lansat primul album, intitulat "Solo Star", în 2003, când avea 16 ani, discul neavând însă mare succes la public. A avut câteva roluri minore în filme şi a scris muzică pentru Beyonce şi celelalte foste membre ale formaţiei Destiny's Child, Kelly Rowland şi Michelle Williams. În 2004 s-a căsătorit cu Daniel Smith, cu care are un fiu, dar această căsnicie s-a încheiat în 2007. Anul următor a lansat al doilea material discografic, "Sol-Angel and the Hadley St. Dreams", primit bine de critica muzicală şi ajungând pe locul al nouălea în topul Billboard 200. În 2012 a lansat al treilea album, "True".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă