16.9 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnna Vissi: "Romania are toate sansele sa organizeze Eurovisionul anul viitor"

Anna Vissi: „Romania are toate sansele sa organizeze Eurovisionul anul viitor”

Anna Vissi, cea care va reprezenta Grecia la Eurovision 2006, denumita si Madonna Greciei, s-a aflat timp de doua zile la Bucuresti pentru promovarea piesei „Everything”, cu care va participa la concursul din 20 mai de la Atena. Interpreta a fost primita cu multa caldura de publicul romanesc.
Inainte de concertul din Piata Revolutiei Anna a luat parte la un dineu oferit in cinstea ei de Ambasada Greciei, la salonul „Le Diplomat” din incinta hotelului Hilton, unde, alaturi de ziaristii si artistii romani, s-au aflat foarte multi reprezentanti ai Ambasadei Greciei si ai Comunitatii Elene din Bucuresti.
Printre cei prezenti la intalnirea cu Anna Vissi s-au aflat: Akcent, Voltaj, Trident, Andreea Banica, Delia, Catalin Maruta.
La cei 49 de ani Anna Vissi este intr-o forma maxima. Are un look de invidiat si este cea mai bine vanduta cantareata din Grecia din toate timpurile. A lansat 25 de albume individuale, toate recompensate cu Discuri de Aur si Platina. Interpreta s-a aflat pentru a doua oara in Romania, in 2001 fiind prezenta la Bucuresti in spectacolul sustinut de celebrul Emir Kusturica. „Este o placere pentru mine sa ma aflu din nou in Romania. Aveti o tara frumoasa, cu oameni frumosi. Ma bucur ca va place piesa mea cu care voi participa la Eurovision”, ne-a declarat Anna Vissi cu putin inainte de a concerta in Piata Revolutiei, in cadrul concertului in aer liber „Traieste viata in ritmul Eurovision”. Cat despre Mihai Traistariu, reprezentantul tarii noastre la Eurovision 2006, Anna nu a avut decat cuvinte de lauda. „Piesa Romaniei, "Tornero", este foarte, foarte frumoasa. Vreau sa ii urez mult succes lui Mihai la Eurovision. Romania are toate sansele sa organizeze anul viitor Eurovisionul aici”, ne-a mai declarat Anna Vissi.
Mihai Traistariu nu a putut fi prezent la intalnirea cu Anna, acesta aflandu-se in Slovenia pentru promovarea piesei „Tornero”. El a fost invitat la un mare show de divertisment, difuzat in direct duminica seara de televiziunea publica din Slovenia.

Cele mai citite

A căzut într-un canal adânc de patru metri într-un parc din Capitală

Un bărbat în vârstă de 45 ani a căzut într-un canal, la aproximativ patru metri adâncime, în parcul Orăşelul Copiilor, din sectorul 4 al...

Pilonul 2 de pensii, active record de 30 de miliarde de euro

Banii din Pilonul 2 sunt al doilea cel mai valoros activ financiar al populaţiei, după depozitele bancare Un comunicat al Asociaţiei Pensiilor Private (APAPR) anunță...

Accident cu trei persoane încarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs între un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani pe un drum din județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă