Imprumut bancar sau credit rapid de la o institutie financiara nebancara? (P)

Exista situatii cand ai nevoie de un capital financiar suplimentar pentru a-ti rezolva problemele sau pentru a-ti satisface nevoile. Desi este indicat sa ai mereu o suma de bani pusa de-o parte, pentru zile negre, atunci cand acestia sunt insuficienti sau nu exista deloc, te vezi adesea pus in situatia de a apela la un credit.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

07.07.2017 - 12:31

Citeste in continuare si afla principalele diferente intre cele doua, dar si care dintre ele se potriveste mai bine nevoilor tale. Exista situatii cand ai nevoie de un capital financiar suplimentar pentru a-ti rezolva problemele sau pentru a-ti satisface nevoile. Desi este indicat sa ai mereu o suma de bani pusa de-o parte, pentru zile negre, atunci cand acestia sunt insuficienti sau nu exista deloc, te vezi adesea pus in situatia de a apela la un credit. Citeste mai departe ca sa afli daca e bine pentru tine sa iei un credit bancar.

Cand ai nevoie de un credit bancar?

Un imprumut la o banca se defineste ca o suma de bani oferita persoanelor fizice sau juridice de catre banci pentru diferite operatiuni. In general, creditele bancare constau in sume destul de mari de bani, acordate pentru nevoi specifice (plata taxelor de scolarizare, mobilier, pentru o casa noua, pentru schimbarea masinii etc.), cu un termen mare de rambursare.

Date fiind sumele pe care le poti imprumuta, adesea banca solicita si diverse garantii (imobile sau bunuri de valoare), care sa ii permita institutiei financiare sa isi recupereze suma oferita in cazul in care nu mai poti plati. De asemenea, unele tipuri de credit au nevoie de un avans initial (in functie de care se calculeaza rata si dobanda). Timpul de rambursare poate varia de la un an (pentru creditele de nevoi personale), pana la 30 de ani (pentru creditele imobiliare).

Un alt neajuns al creditelor bancare este ca dosarul de finantare poate fi unul stufos, pentru care e nevoie de o multime de acte, iar timpul de raspuns poate ajunge si la cateva zile, in functie de tipul de imprumut de care ai nevoie.

De obicei creditele bancare sunt o solutie potrivita pentru planuri pe termen lung, costisitoare, si implica un efort mare din partea celui care are nevoie de bani.

Daca imprumutul bancar nu este ceea ce ai tu nevoie, citeste mai departe despre avantajele si beneficiile unui credit nebancar.

Cand ai nevoie de un credit nebancar?

Creditul nebancar poate fi obtinut de la o institutie financiara de specialitate si are doua caracteristici importante: se obtine foarte usor si dureaza o perioada scurta de timp. Datorita acestor caracteristici, creditul rapid nebancar mai este numit si microcredit.

Imprumuturile rapide nebancare se desfasoara pe termen scurt si foarte scurt si se adreseaza acelor momente neprevazute cand ai nevoie urgenta de o suma relativ mica de bani si pe care nu o poti obtine de nicaieri altundeva. Sumele de bani pe care le poti obtine variaza de la cateva sute la cateva mii de lei, in functie de institutia financiara nebancara cu care colaborezi, insa media unui imprumut nebancar este de 500-700 de lei. Aceasta suma trebuie sa fie rambursata rapid, in cateva zile/saptamani.

Un alt avantaj al creditelor nebancare este ca acestea pot fi obtinute foarte repede, fara sa pierzi timp si bani cu drumuri la banca sau la autoritati emitente pentru acte. Totul se face pe baza unei carti de identitate si a unui extras de cont in format electronic, fie printr-o platforma online, fie printr-o aplicatie de genul celei dezvoltata de Mobilo Credit, unde doar completezi niste date sumare si incarci cele doua documente. Odata aprobat, creditul nebancar poate ajunge in contul tau in doar 30 de minute!

Aceasta forma de finantare este ideala pentru situatiile urgente, neprevazute, in care ai nevoie urgent de o suma de bani pe care sa o poti rambursa in scurt timp, fara bataile de cap pe care le prezinta un credit clasic la o banca. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...