Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Puncte mai putine pentru indicii bursieri

Piata bursiera a intrat ieri pe o tendinta de scadere - cei trei indici au pierdut fiecare in parte mai mult de 1% din puncte, iar valoarea tranzactionata a fost de numai 52,4 milioane RON. Cotatiile celor mai lichide actiuni au inchis sedinta la ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.10.2005 - 00:00
Piata bursiera a intrat ieri pe o tendinta de scadere - cei trei indici au pierdut fiecare in parte mai mult de 1% din puncte, iar valoarea tranzactionata a fost de numai 52,4 milioane RON. Cotatiile celor mai lichide actiuni au inchis sedinta la valori mai mici decat in ziua precedenta, fapt ce a determinat scaderea indicelui BET cu 1,35%, pana la o valoare de 3845,28 puncte. De altfel, din 49 de simboluri tranzactionate, pentru 31 s-au inregistrat scaderi ale cotatiilor. Cel mai tranzactionat titlu a fost Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), cu un rulaj de 10,3 milioane RON. Un volum de 82,9 milioane actiuni RRC a fost transferat prin 894 de operatiuni, la preturi care s-au inscris pe palierul dintre minimul de 0,1220 lei/titlu si maximul de 0,1290 lei/titlu. Ultimul transfer a fost realizat, la un pret de 0,1230/titlu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...