Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monitorizarea produselor alimentare

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va lansa Comandamentul de Sezon Estival 2005, scopul acestuia fiind acela de a contribui, prin derularea activitatilor specifice, la protejarea sanatatii publice ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) va lansa Comandamentul de Sezon Estival 2005, scopul acestuia fiind acela de a contribui, prin derularea activitatilor specifice, la protejarea sanatatii publice si implicit a intereselor turistilor aflati in vacanta. Astfel, in perioada 3.06-10.09.2005 echipe de medici veterinari inspectori vor actiona in special in zona litoralului si vor verifica modul in care sunt respectate conditiile sanitar-veterinare privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare. Activitatea de supraveghere si control a unitatilor de alimentatie publica va fi sprijinita si de prezenta unui numar de patru autolaboratoare, dotate cu echipamente specializate pentru efectuarea unor teste rapide.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...