Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Facturile la gaze, la control

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale a demarat un control privind modul de facturare a gazelor naturale, informeaza ANRGN. Actiunea de control a fost demarata in urma sesizarilor venite din partea consumatorilor din ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2006 - 00:00
Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale a demarat un control privind modul de facturare a gazelor naturale, informeaza ANRGN. Actiunea de control a fost demarata in urma sesizarilor venite din partea consumatorilor din cateva localitati limitrofe Bucurestiului si se refera la facturile aferente lunii ianuarie. Presedintele ANRGN, Stefan Cosmeanu, a dispus infiintarea unui grup de lucru pentru pregatirea unui nou tip de prezentare a facturii, pentru o deplina transparenta si pentru a veni in sprijinul consumatorilor, mai precizeaza comunicatul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...