Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Agentiile de plati, o prioritate

Romania trebuie sa mentina ritmul actual de realizare a angajamentelor asumate in programul de aderare la capitolul Agricultura, prioritatea fiind agentiile de plati, care trebuie sa devina cat mai repede functionale, a declarat, miercuri, la ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2006 - 00:00
Romania trebuie sa mentina ritmul actual de realizare a angajamentelor asumate in programul de aderare la capitolul Agricultura, prioritatea fiind agentiile de plati, care trebuie sa devina cat mai repede functionale, a declarat, miercuri, la Bucuresti, comisarul UE pentru agricultura, Mariann Fischer Boel. "Prioritatea este, dupa parerea mea, ca agentiile de plati (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit - n.r.) sa devina functionale, astfel incat fondurile comunitare sa poata sa ajunga la fermieri", a afirmat Boel. Fischer Boel a aratat ca UE monitorizeaza foarte atent derularea programului SAPARD, in special modul cum sunt cheltuite fondurile comunitare. Reprezentantul UE a mai declarat ca Romania are unele probleme in ceea ce priveste absorbtia integrala a fondurilor primite de la UE si ca trebuie sa faca eforturi in acest sens.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...