15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieCum iei un credit rapid online în 3 pași simpli

Cum iei un credit rapid online în 3 pași simpli

Creditele rapide sunt la îndemâna oricui, necesitând doar o conexiune la Internet! Da, ai citit bine. În ziua de azi, este extrem de ușor să faci rost de bani rapid, indiferent de motivul pentru care soliciți suma respectivă.

 

Indiferent dacă stai confortabil pe canapea, dacă ești în concediu ori tocmai s-a ivit ceva neprevăzut, ai posibilitatea de a lua un credit în doar 15 minute. Cum anume? Îți vom explica mai jos, pas cu pas, procesul de a aplica pentru un împrumut rapid direct de la o Instituție Financiară Nebancară (IFN).

 

1.    Compară ofertele de credit disponibile

Găsirea celor mai bune credite online disponibile în piață poate fi un proces destul de dificil, în special dacă ești novice în ceea ce privește împrumuturile. Din acest motiv, este recomandat să apelezi la un comparator financiar online. Aceste servicii relativ noi pe piața din România te vor ghida, pas cu pas, pe parcursul procesului de creditare.

Mai întâi, pe baza informațiilor oferite de către tine (suma dorită, perioada împrumutului etc.), comparatoarele financiare online îți vor prezenta o listă amplă de oferte de credit. Mai mult, în dreptul creditelor listate sunt afișate informații detaliate privitoare la costurile pe care trebuie să le suporți, avantajele și dezavantajele creditorului ales. Este un serviciu extrem de transparent, prin care vei fi convins că iei cea mai bună decizie.

Un astfel de serviciu de comparare a creditelor online este Matchbanker.ro.

 

2. Citește termenii și condițiile impuse de creditor

Odată ales creditul dorit, vei fi redirecționat către pagina furnizorului. Este un pas extrem de important, întrucât trebuie să acorzi o foarte mare atenție condițiilor împrumutului pe care vrei să îl faci.

În primul rând, ai grijă la datele privitoare la rambursarea sumei de bani. Cele mai multe IFN-uri oferă primul credit rapid gratuit, fără dobândă, numai în cazul în care este achitat integral până la data scadentă. În caz contrar, vei avea de plătit o dobândă penalizatoare care, după caz, va fi extrem de ridicată.

Fii sigur că știi exact care e termenul limită pentru rambursarea împrumutului dorit.

 

3. Completează cererea online

Odată ce te-ai familiarizat cu termenii și condițiile impuse de furnizorul de credit, va trebui să îl soliciți completând online un formular standard. De obicei, va trebui să treci doar datele din buletin și să faci cunoscut extrasul de cont curent. IFN-urile nu cer documente stufoase, motiv pentru care creditele rapide sunt extrem de accesibile pentru oricine.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă