Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Criminala de la metrou: Ce sume de bani se cheltuiesc pentru ea

Ies la iveală noi informații legate de Magdalena Șerban, criminala de la metrou. În luna decembrie a anului 2017, o femeie comitea o crimă oribilă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2018 - 12:15

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani la data comiterii omuciderii, a aruncat-o pe Alina Ciucu, o tânără de doar 25 de ani, în fața metroului, la stația Dristor 1. Tânăra a murit pe loc.

Fapta reprobabilă s-a petrecut în seara zilei de marți, 12 decembrie 2017.

Anterior, în cursul aceleiași zile, scelerata a încercat să ucidă o altă fată, care, din fericire, a reușit să-și salveze viața.

Ulterior, Magdalena Șerban a fost prinsă de oamenii legii, iar acum se află internată la Spitalul-Penitenciar Jilava, ea fiind trimisă în judecată pentru omor.

Bugetul.ro a aflat cât cheltuie statul român pentru întreținerea ucigașei de la metrou. Purtătorul de cuvânt al Spitalului-Penitenciar Jilava, Denisa Ene, ne-a dezvăluit că, pentru fiecare persoană internată, statul plătește aproximativ 700 de lei pe lună.

În această sumă sunt incluse mâncarea, tratamentul, utilitățile și investigațiile medicale.

„Pentru întreținerea unui pacient, nu doar a Magdalenei Șerban, se cheltuie 695 de lei lunar, pentru hrană, utilități, investigații medicale, materiale sanitare și medicamente”, a declarat Denisa Ene, pentru Bugetul.ro.

Aceeași doamnă Ene ne-a spus că Magdalena Șerban este, în prezent, singură în cameră, că răspunde tratamentului și că are o relație bună cu medicul curant.

Comentarii

loading...