Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Crește cererea de bilete de avion, mai ales pentru zboruri de plecare din România

Cetățenii din România pot călători din nou spre destinații din Italia, Franța, Germania, Elveția, Austria, Ungaria și alte state europene, unde numărul de cazuri de coronavirus pare a fi scăzut.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.06.2020 - 16:15

Decizia autorităților de la București de a permite reluarea zborurilor internaționale a avut efecte și asupra rezultatelor celei mai mari agenții de turism online din România, Vola, care înregistrează o revenire graduală a numărului de cereri de rezervare.

Potrivit unui comunicat al reprezentanților site-ului Vola.ro, în ultima săptămână s-a produs o creștere cu sută la sută a rezervărilor de zboruri din și spre Europa, și cu 25% pe zborurile interne, comparativ cu ultima săptămână a lunii mai.

Potrivit aceleiași statistici, "primii români care s-au grăbit să își rezerve biletele de avion pe primele zboruri disponibile sunt cei care își doresc să se întoarcă la locul de muncă din străinătate. Aproape 60% dintre rezervările înregistrate de Vola.ro în ultimele 3 săptămâni au fost pentru zboruri doar dus". Drept urmare, "în lunile Martie, Aprilie și Mai, procentul rezervărilor doar dus s-a apropiat de 100 %". 

Comentarii