Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Cel mai lung tunel din România va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din România urmează a fi construit în județul Sălaj, pe șantierul autostrăzii Transilvania.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.02.2020 - 17:34

Cel mai lung tunel din România, cu o lungime de aproape trei kilometri, va fi construit pe traseul autostrăzii Transilvania, a anunțat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, într-o conferinţă de presă.

Investiția, cu o valoare estimată de peste un miliard de lei, va fi realizată de o firmă care va fi desemnată prin licitație. În vederea acestei lucrări, indicatorii tehnico-economici au fost reaprobaţi, iar documentaţia pentru demararea procedurii de atribuire este în curs de elaborare.

Drept urmare, cel mai probabil în luna mai 2020, pe site-ul de licitații publice va fi anunțată licitația, a precizat ministrul Transporturilor.

Comentarii

loading...