Canadienii deschid primul centru de consultanţă şi dezvoltare în domeniul software din România

CGI, companie canadiană şi al cincilea actor mondial independent în domeniul serviciilor de tehnologie a informaţiei, anunţă deschiderea primului său centru de consultanţă şi dezvoltare în domeniul software din România, la Bucureşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2018 - 14:09

”Prin deschiderea acestui nou centru, CGI urmăreşte să susţină cererea crescândă a clienţilor săi în domeniul transformării digitale, printr-un centru în măsură să asigure servicii în limba franceză dintr-o ţară a Uniunii Europene”, a informat compania.
 
Amplasat în Bucureşti, centrul va furniza expertiză în domeniul asistenţei şi mentenanţei soluţiilor software aplicative bazându-se pe o serie întreagă de tehnologii (Java, DotNet, BI) precum şi pe experienţa sa în implementarea sistemelor de anvergură. 
  
„Prin deschiderea primului nostru centru de consultanţă şi dezvoltare în domeniul software din România urmărim să oferim clienţilor noştri francezi servicii digitale inovatoare care respectă standardele de calitate internaţională. Organizat pe baza unui model care şi-a dovedit avantajele, centrul îşi propune să susţină dezvoltarea şi creşterea activităţilor noastre din Franţa”, spune Jean-Michel Baticle, preşedintele de operaţiuni al CGI pentru vestul şi sudul Europei.
  
CGI îşi propune să angajeze 300 de persoane până în 2021, din care 100 de candidaţi urmând să fie angajaţi doar în acest an. Posturi de dezvoltatori, analişti, responsabili de proiect, consultanţi de soluţii şi manageri de proiect sunt astfel disponibile în centrul din Bucureşti.
 
„Lider mondial în domeniul serviciilor digitale, CGI le propune angajaţilor săi activităţi pasionante, esenţiale pentru transformarea digitală a companiilor şi a societăţii. Suntem mândri să putem oferi prin noul nostru centru oportunităţi de carieră unice candidaţilor care ni se vor alătura şi să contribuim astfel la dezvoltarea economiei locale pe termen lung”, spune Cyril Bricout, vice-preşedinte responsabil de noul centru CGI din România.
 
Înfiinţată în anul 1976, CGI este una dintre cele mai importante companii independente de servicii şi consultanţă în domeniul tehnologiei informaţiei (IT) şi managementului din lume. 73 000 de profesionişti lucrează în prezent pentru companie în întreaga lume.

 Acţiunile CGI sunt cotate la bursa din Toronto (GIB.A) şi la bursa din New York (GIB).

Comentarii