Blue Air anunță zboruri suplimentare spre 11 țări

Compania Blue Air a anunțat, luni, zboruri noi în luna iunie 2020, care vor acoperi 21 de destinații din 11 țări.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.06.2020 - 17:37

Compania Blue Air a anunțat zboruri noi în luna iunie, care vor acoperi 21 de destinații din 11 țări spre și dinspre care autoritățile au anunțat eliminarea restricțiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie.

„Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluam treptat zborurile. După 10 saptămâni la sol și în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și insoțitori de zbor și de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut. Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuții cu reprezentanții salariaților și cu acțonariatul, am reușit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloților și a însoțitorilor de bord care iși doresc acest lucru. Le mulțumesc pe această cale tuturor pentru dragostea lor de zbor și pentru atașamentul față de companie și pasageri”, a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt:

De la/ spre București Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iași.

Din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj Napoca: București Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Blue Air este una dintre cele două companii aeriene din România și este prima dintre ele, din punctul de vedere al numărului de pasageri transportați.

Comentarii