Repetentă la lecțiile de Fb predate de elevi, mini(stres)a recapitulează ce nu s-a studiat

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, revoluționează din nou Învățământul.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

09.04.2020 - 22:46

Șefa de la Educație aduce o premieră în istoria școlii românești și chiar a Învățământului, la nivel mondial: recapitularea unor noțiuni ce nu au fost auzite sau lecturate niciodată.

Acesta este procesul la care vor fi supuși elevii care vor reveni la școală, după încheierea perioadei de pandemie COVID-19, potrivit declarațiilor ministrului Monica Anisie.

Elevii vor avea ocazia să recapituleze ce nu au învățat niciodată, din cauza suspendării cursurilor pe durata stării de urgență decretate de președintele Klaus Iohanis.

Până în prezent, lumea întreagă a trăit cu impresia că recapitularea nu poate avea loc fără un proces de prezentare inițială a informației, ministrul Educației dă însă asigurări că acest lucru este posibil.

În cazul în care elevii români vor reuși să recapituleze ceea ce nu au învățat niciodată, școala românească va reuși cu adevărat să revoluționeze procesul educațional, așa cum a fost el cunoscut de întreaga planetă până în prezent.

De altfel, Monica Anisie a mai reușit o performanță notabilă, în timpul declarației filmate de la sediul Ministerului Educației și Cercetării, reușind să vorbească nimic mai mult timp chiar și decât președintele Klaus Iohannis sau decât premierul Ludovic Orban.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii