Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Moaștele intră în acest an pe lista medicamentelor compensate 100% în România!

Sfânta colaborare dintre BOR și Ministerul Sănătății urmează să se concretizeze în mod fericit, în acest an, printr-un normativ mult așteptat de mai marii Patriarhiei.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2020 - 21:36

Cura cu moaște va fi recunoscută oficial ca panaceu, administrarea leacurilor spirituale ce vindecă organic orice boală urmând să intre în meniul de tratamente al fiecărei instituții spitalicești din România, serviciile fiind apoi decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate către B.O.R.  

Anunțul a fost făcut recent de Patriarhul Daniel după bilanțul programului pilot în baza căruia, vreme de 3 luni, în 33 de spitale din țară, moaștele Sfinților Apostoli Andrei și Nectarie au fost plimbate prin sălile de operații și pe la căpătâiele bolnavilor, pacienții primind și un tratament complementar prin miruire.

Conform PF Daniel, rata însănătoșirii în urma procedurilor aplicate a fost de aproape 120%, tinzând spre procentele prezenței la vot în unele eparhii electorale teleormănene. Asta pentru că nu doar cei internați sau operați au beneficiat de minunile taumaturgice, ci chiar și unele cadre medicale cu probleme de sănătate.

 
Un singur pacient a acuzat ineficiența rețetei, la Spitalul Elias din Capitală, dar acesta e cunoscut drept un îndrăcit liber cugetător convins că Iisus nu a fost niciodată altceva decât un agitator politic nefericit care, având misiunea de a anunța apariția peste veacuri a mesianicului V.I. Lenin, a căzut victimă a represiunii poliției politice romane.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Comentarii