Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mamaia sau Vama Veche? Vezi care sunt ofertele care te-aşteaptă în luna iunie pe litoralul românesc!

Mamaia sau Vama Veche? O întrebare pe care ţi-o pui şi în perspectiva acestei prime luni de oportunități în materia distracțiilor la mare.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 06.06.2020 - 07:56

Ţinând cont de posibilităţile tale de entertainment, trebuie să ai mare grijă în ce staţie te cobori cu geamantanele sau în ce locaţie îţi plăteşti taxele de parcare. Funcţie nu doar de banii din buzunar, iată doar câteva diferenţe între turiştii din Vama Veche şi cei din Mamaia:

1. În timp ce în Vama Veche sunt valuri, în Mamaia e valuri.

2. În Mamaia, un tatuaj cu „Te iubesc, prinţesa mea!”, costă 200 de lei. În Vama Veche, cu 200 de lei, iubeşti 3 zile pe plajă o prinţesă tatuată şi îţi mai rămân şi bani pentru o vizită la dermato – venerice.

3. La Mamaia se face topless de fiţă. La Vama Veche – din cauza faptului că banii de sutien s-au băut din prima seară.

4. Toţi cei cu bani merg în Mamaia. Toţi cei cu facultate în curs şi în recurs merg la Vama Veche.

5. Cei din Vama Veche se cred binecuvântaţi că au discoteci pe toată plaja. Şi asta pentru că ei nu ştiu un lucru: patronii cluburilor sunt de fapt din Mamaia.

6. În timp ce la Mamaia, apa mării e mai curată decât în altă parte, în Vama Veche se spune că apa mării e mai călduţă decât în cealaltă noapte.

7. La Mamaia, uşa camerei de hotel se deschide cu cardul. În Vama Veche doar tragi de fermoar.

Citește întregul articol în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...