19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiIohannis a văzut că nu merge jucător și l-a trecut pe Orban...

Iohannis a văzut că nu merge jucător și l-a trecut pe Orban secund

În aceste condiții, actualul șef al statului s-a gândit să treacă la antrenorat.

Astfel, antrenorul Klaus Iohannis i-a selecționat la Palatul Cotroceni pe toți miniștrii Cabinetului Ludovic Orban pentru a le transmite tactica pentru campionatul de urgență, din sezonul COVID-19.

Klaus vrea însă mai mult decât Bundesliga, alegând să fie nu doar antrenor, ca în Germania, ci manager al Guvernului, cu putere totală, ca în Premier League.

După ce l-a pus la câteva ture de teren, în regim de ordonanță militară, pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru numeroasele meciuri de la oră de UEFA Champions League, când și-a dat cu stângul în dreptul, în timp ce îl urmăreau toți suporterii din România, Iohannis a mai pregătit câteva schimbări în echipa de start a Executivului PNL.

Prima măsură a fost să-l disciplineze pe rebelul vârf împins ministru al Sănătății, Tătaru, care nu mai are voie să intre în teren sau să se prezinte la antrenament cu Cercel în ureche.

În plus, nimeni nu mai are voie să intre în cantonamentul de la emisiunile televiziunilor de știri sau la baza de antrenament de la Palatul Victoria cu obiecte Streine.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă