Gelu Voican, amendat de Poliție în timp ce se plimba cu un tanc rusesc pe plaja de la Techirghiol!

Virusul plimbărilor motorizate pe plajele litoralului românesc, consacrat de cocalarii și pițipoancele cu BMW-uri, pare, pa zi ce trece, să infecteze mințile tot mai multor români, indiferent de vârstă, etnie, erudiție sau poziție socială.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2020 - 07:28

Duminică, polițiștii din Techirghiol au fost sesizați asupra faptului că plaja lacului celebru pentru proprietățile terapeutice ale nămolului său a fost invadată de o ditamai mașinăria sovietico - eliberatoare de luptă T 54 care, condusă de un hipster bătrân, cu barbă albă, săpa tranșee cu șenilele în nisip, îngropând corturile pensionarilor și făcând de neauzit emisia celor 100 de radiouri fixate pe Vocea Satului.

La fața locului, martorii oculari au confirmat faptul că făptuitorul era nimeni altul decât revoluționarul de legendă Gelu Voican Voiculescu, cel care își scosese la aer partenera de viață într-o limuzină de fițe, pe specific ideologic, primită cadou, cu ocazia împlinirii unei frumoase vârste, tocmai din partea Consulatului Rus de la Constanța.

”Am văzut săptămânile astea atâția oameni care se plimbau nestingheriți cu mașinile pe plajele din Corbu, Vadu și Tuzla, încât am crezut că e vorba de o nouă măsură de distanțare socială permisă pe timp de pandemie de regulamentele tandemului Tătaru – Arafat. Noi nu avem în garaj decât o Lada 1200, un Moskvich 1500 și bolidul acesta primit cadou, prin Consulat, de la prietenul meu, ambasadorul Kuzmin. Am zis să fiu și eu o zi la înălțime, măcar la propriu, și să-i fac o supriză soției mele, Georgiana. Iubesc să văd briza mângâindu-i pletele, mi-aduce aminte de Zoia Kosmodemianskaia și-ale tinereții valuri”, a încercat Gelu Voican o explicație patetică, în prezența reporterilor de la Sputnik.md, sosiți pe plajă pentru a consemna ”abuzurile autorităților”.

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii