Coronavirus face invincibilă Naționala României

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, traversează probabil cea mai bună perioadă a carierei sale de antrenor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

13.04.2020 - 13:53

Mirel Rădoi este neînvins de când a fost instalat la cârma Naționalei și pentru acest lucru trebuie să fie recunoscător noului coronavirus.

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu se poate mândri că și-a atins obiectivul, iar Naționala nu a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020, având în vedere că UEFA a decis transformarea competiției în EURO 2021.

Astfel, selecționerul Mirel Rădoi a scăpat de presiune, deoarece, la momentul la care a semnat contractul cu FRF de preluare a naționalei mari, nu i s-a pus ca obiectiv calificarea la EURO 2021.

Până la anul, statul român ar avea la dispoziție mai mult timp pentru a finaliza arenele promise pentru turneu final al Campionatului European.

România se poate mândri că a fost cu un pas înaintea tuturor, reducând numărul de lucrători de pe șantierele marilor lucrări de infrastructură chiar înainte de apariția pandemiei de COVID-19.

De mult, pe șantierele plătite de statul român nu se vedeau muncitori.

Până la EURO 2021, Ministerul Transporturilor are la dispoziție suficient timp pentru a se gândi că nu va reuși să lege Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Otopeni printr-o linie de metrou.

De asemenea, Mirel Rădoi se găsește în situația privilegiată de a avea o arie de selecție mult lărgită, acum că foarte mulți români se dovedesc tehnici șomeri.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii