16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiCoronavirus face invincibilă Naționala României

Coronavirus face invincibilă Naționala României

Mirel Rădoi este neînvins de când a fost instalat la cârma Naționalei și pentru acest lucru trebuie să fie recunoscător noului coronavirus.

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu se poate mândri că și-a atins obiectivul, iar Naționala nu a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020, având în vedere că UEFA a decis transformarea competiției în EURO 2021.

Astfel, selecționerul Mirel Rădoi a scăpat de presiune, deoarece, la momentul la care a semnat contractul cu FRF de preluare a naționalei mari, nu i s-a pus ca obiectiv calificarea la EURO 2021.

Până la anul, statul român ar avea la dispoziție mai mult timp pentru a finaliza arenele promise pentru turneu final al Campionatului European.

România se poate mândri că a fost cu un pas înaintea tuturor, reducând numărul de lucrători de pe șantierele marilor lucrări de infrastructură chiar înainte de apariția pandemiei de COVID-19.

De mult, pe șantierele plătite de statul român nu se vedeau muncitori.

Până la EURO 2021, Ministerul Transporturilor are la dispoziție suficient timp pentru a se gândi că nu va reuși să lege Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Otopeni printr-o linie de metrou.

De asemenea, Mirel Rădoi se găsește în situația privilegiată de a avea o arie de selecție mult lărgită, acum că foarte mulți români se dovedesc tehnici șomeri.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă