Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cine n-are cenuşă de la Catedrala din Nantes, îşi cumpără de pe OLX!

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2020 - 15:12

Ştim prea bine că reclama e sufletul comerţului şi că orice negustor care se respectă mai lasă cumpărătorul să-i şi guste marfa. Mai puţin ăia care vând detergenţi şi, de astăzi, şi cei care vând dărâmături arse de la Catedrala din Nantes.

În condiţiile în care, în plină pandemie, prin magazinele româneşti ai toate şansele să găseşti numai mărfuri expirate, carne de pe vremea dinozaurilor şi brânzeturi cu mucegai proletar, de-al nostru, din bucătărie, salvarea vine, iată, de pe internet, de pe site-urile specializate în vânzări online.

OLX de pildă îşi face cinste vânzând produse extra proaspete, după cum se arată în conţinutul anunţurilor alăturate. Cenuşă de la Catedrala din Nantes, mare şucărime, din material învechit natural în scândură, bârnă sau par, vechi de câteva sute de ani, recoltă autentificată iulie 2020.

Oferta e pentru tot buzunarul şi mai ales pentru tot prostul, suvenirul vânzându-se ori en gross ori en detaille, cu certificat de autenticitate verbal: ”Haide, boss, păi mă vede Dumnezeu dacă te trombonesc!” ori ”E marfă a-ntâia, nu făcătură, tati, să moară Gibilan în chinuri şi fetili mele Argentina, Ciabata şi micuţa Ciocolata!”.

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!)

Comentarii

loading...