Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Scriitorul Bogdan Ghiu a devenit membru în Consiliul de Administrație al TVR

Scriitorul Bogdan Ghiu a devenit membru în Consiliul de Administrație al TVR, în locul lui Dorin Dan Lazea, care și-a prezentat demisia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2020 - 19:02

"Bogdan Ghiu este noul membru titular al Consiliului de Administraţie al TVR în urma demisiei domnului Dorin Dan Lazea, depusă de acesta în scris, printr-o adresă către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. În conformitate cu prevederile Legii nr. 41/1994, locul devenit vacant în acest mod se ocupă de către supleantul titularului", a anunțat, miercuri, un comunicat de presă al Televiziunii naționale.

Bogdan Ghiu este poet, eseist și traducător, dar a lucrat și ca realizator Radio - Tv.

Consiliul de Administraţie al TVR este numit de Parlamentul României pentru un mandat cu durata de patru ani.

Comentarii