Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spectacolul “Pe o pânză de păianjen” din 12 octombrie se mută în aer liber

Spectacolul “Pe o pânză de păianjen” din 12 octombrie se mută în aceeaşi seară, în aer liber, la Grădina de Vară Herăstrău.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2020 - 13:49

Spectacolul “Pe o pânză de păianjen” programat initial la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti pe 12 octombrie va avea loc în aceeaşi dată,  în aer liber. Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Diana Roman, Andi Vasluianu şi Vlad Zamfirescu le dau întâlnire spectatorilor, tot de la ora 20.00, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase. Biletele achiziţionate pentru reprezentatia de la Teatrul Naţional rămân valabile, spectatorii sunt rugati sa contacteze platforma de pe care le-au achizitionat pentru preschimbarea locurilor.

De la premiera din iulie 2019 “Pe o pânză de păianjen” şi-a câstigat imediat un loc in inima publicului. Povestea, descrisă cândva drept o “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie, ce caracterizează multe din scrierile autorului Alex Popa.

Andu şi Alma, Lori şi Petru – prieteni de famiie, cupluri a căror viaţă e aparent fară cusur. De ce vrea Andu să renunţe la căldura căminului pentru a-şi dedica restul vieţii traiului auster dintr-o mânăstire? Şi cum se face că Lori vorbeşte des cu Alma despre o prietenă mişto pe care a părasit-o bărbatul? Cum se încurcă şi se descurcă firele destinului, descoperiţi urmărind această poveste intensă în care “adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”.

Pentru detalii şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro şi urmăriti https://www.facebook.com/Cortina-Ag-663910760747704.


Alte spectacole de teatru programate în Bucureşti în luna următoare:

Luna OCTOMBRIE: 

9 octombrie – “Sunt un orb” – recital Horaţiu Mălăele la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului
Constantin Tănase, ora 20.00.

12 octombrie – “Pe o pânză de păianjen” – găzduit la "Gradina de Vara Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase", ora 20.00
Distribuţie: Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu, Diana Roman
Regia: Vlad Zamfirescu

26 octombrie – “Caramitru Mălăele – câte-n lună şi în stele” – găzduit la TNB Sala Mare, ora 20.00
Distribuţie: Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, cu participarea extraordinară a violoncelistului Adrian Naidin.

Luna NOIEMBRIE

·  9 noiembrie  – “Cocktail”  - găzduit la TNB Sala Studio

Distribuţie: Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim.

Regia: Mariana Cămărăşan.

· 9 noiembrie – “All Inclusive” – găzduit la TNB Sala Mare

Distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfirescu.

Regia: Vlad Zamfirescu.

Luna DECEMBRIE
12 octombrie – Stefan Hruşcă “Recital de colinde” – găzduit de Grădina de Vară Herăstrău..

Comentarii