„O scrisoare pierdută”, spectacol online oferit de Teatrul Național Timișoara

Teatrul Național Timișoara a ales să marcheze Ziua Națională a României printr-un spectacol de teatru ce va fi transmis online pe 1 decembrie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 12:22

Pentru Teatrul Național din Timișoara, Ziua Națională a României este o sărbătoare care ne solidarizează în jurul valorilor esențiale ale umanității: responsabilitate, asumare, generozitate, civism.

„Educația și cultura sunt valorile care au pus și care au păstrat România pe harta lumii. Ziua Națională reprezintă o reverență pentru toți acești oameni de știință, artiști, istorici sau politicieni, și un moment de mândrie pentru istoria care ne definește ca națiune.”, transmite Teatrul Național Timișoara.

Mesajul Teatrului Național din Timișoara cu ocazia Zilei Naționale a României va fi exprimat prin cuvintele lui Ion Luca Caragiale, marți, 1 decembrie, de la ora 18, când Teatrul Național va prezenta în transmisiune directă din Sala Mare spectacolul O scrisoare pierdută, regia artistică Ada Lupu Hausvater.

Spectacolul va putea fi vizionat în live streaming pe site-ul www.tntimisoara.com, pe pagina de facebook / Teatrul Național Timișoara și pe You Tube.

Comentarii