9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCNA se opune transformării Antenei 2 în Antena Stars din cauza Biancăi...

CNA se opune transformării Antenei 2 în Antena Stars din cauza Biancăi Drăguşanu

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars, informează Agerpres.

Intenţia televiziunii de a include o emisiune moderată de Bianca Drăguşanu (Slav) — "Academia Biancăi" i-au determinat pe majoritatea membrilor Consiliului să voteze împotriva modificării grilei.

"Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina (…) pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor", a afirmat preşedintele CNA, Laura Georgescu.

Narcisa Iorga, membru CNA, a precizat că nu este de acord cu o tabloidizare a postului de televiziune Antena 2.

"Acest post va fi un post cu 24 de ore de 'Acces Direct' şi 'Un show păcătos'. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum îl propuneţi", a spus Iorga.

Cristian Ionescu, manager al echipei Antena Stars, a afirmat că emisiunea "Academia Biancăi" le va posibilitatea telespectatorilor să îşi creeze o altă imagine a vedetei decât cea creată a priori.

De asemenea, Ionescu a respins acuzaţia Narcisei Iorga de tabloidare a postului.

"Tabloidizarea nu ne aparţine şi nu ne reprezintă. 'Acces Direct' şi 'Show păcătos' sunt adaptate concurenţei şi programului orar la care sunt programate. Într-un an avem 240 de ediţii "Acces Direct" şi 200 de ediţii de "Show păcătos", iar sancţiunile primite de la CNA pentru acestea sunt puţine", a adăugat Ionescu.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă