CNA se opune transformării Antenei 2 în Antena Stars din cauza Biancăi Drăguşanu

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars, informează Agerpres. Intenţia televiziunii de a include o emisiune moderată de Bianca Drăguşanu (Slav) — "Academia Biancăi" i-au determinat pe majoritatea membrilor Consiliului să voteze împotriva modificării grilei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.05.2014 - 23:02

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars, informează Agerpres.

Intenţia televiziunii de a include o emisiune moderată de Bianca Drăguşanu (Slav) — "Academia Biancăi" i-au determinat pe majoritatea membrilor Consiliului să voteze împotriva modificării grilei.

"Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii pe subiectul care nu se mai termina (...) pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor", a afirmat preşedintele CNA, Laura Georgescu.

Narcisa Iorga, membru CNA, a precizat că nu este de acord cu o tabloidizare a postului de televiziune Antena 2.

"Acest post va fi un post cu 24 de ore de 'Acces Direct' şi 'Un show păcătos'. Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune aşa cum îl propuneţi", a spus Iorga.

Cristian Ionescu, manager al echipei Antena Stars, a afirmat că emisiunea "Academia Biancăi" le va posibilitatea telespectatorilor să îşi creeze o altă imagine a vedetei decât cea creată a priori.

De asemenea, Ionescu a respins acuzaţia Narcisei Iorga de tabloidare a postului.

"Tabloidizarea nu ne aparţine şi nu ne reprezintă. 'Acces Direct' şi 'Show păcătos' sunt adaptate concurenţei şi programului orar la care sunt programate. Într-un an avem 240 de ediţii "Acces Direct" şi 200 de ediţii de "Show păcătos", iar sancţiunile primite de la CNA pentru acestea sunt puţine", a adăugat Ionescu.

Citește totul despre:

Comentarii