16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialFOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe prezentate într-o nouă carte

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe prezentate într-o nouă carte

Mitul Marilyn Monroe continuă capteze atenţia publicului. Sute de fotografii cu Marilyn Monroe au fost dezvăluite în ultimii ani, iar recent au fost prezentate noi poze cu vedeta anilor ’50 în cartea “Marilyn By Magnum”, lucrare ce comemorează 50 de ani de la moartea acesteia, potrivit Daily Mail.

Citeste si FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe din timpul filmărilor la pelicula Niagara

Cartea reuneşte multe dintre imaginile realizate de către membrii Agenţiei Magnum, o agenţie celebră înfiinţată în 1947 şi formată dn patru fotografi: Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, George Rodger şi David “Chim” Seymour.

Citeste si FOTO O altfel de Marilyn Monroe

Cartea cuprinde 80 de fotografii, intre acestea fiind incluse si imagini surprinse de fotografii Elliott Erwitt, Eve Arnold, Morath Inge, Philippe Halsman, Bruce Davidson, Dennis Stock, Bob Henriques şi Erich Hartmann.

Citeste si FOTO Fotografii inedite cu Marilyn Monroe la 19 ani

Albumul include imagini cu Marilyn pe platourile de filmare, inclusiv pe cele semnate de Elliott Erwitt care o surprind printre cai la filmările pentru “Inadaptaţii/ The Misfits” – ultimul ei film.

În alb-negru sau color, cu ea jucând, pregătindu-se de filmări sau pozând graţios, imaginile reflectă abilitatea lui Marilyn de a fi un vis devenit realitate pentru un fotograf.

Cartea “Marilyn by Magnum” de Gerry Badger poate fi comandata pe Amazon.com la pretul de 19,77 dolari şi va fi lansata pe 25 mai.

Citeste si FOTO Marilyn Monroe a pozat nud cu 4 luni înainte de a muri

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Analiză: Investițiile străine directe în Europa scad pentru prima dată de la pandemie

Investițiile străine directe (ISD) în Europa au scăzut în 2023 cu 4% față de 2022 și cu 11% comparativ cu nivelul înregistrat în 2019,...

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...

Polonia dezvăluie că rețele guvernamentale de la Varșovia au fost vizate de spionii cibernetici ruși

Polonia susține că spionii cibernetici ruși au vizat rețele guvernamentale de la VarșoviaAutoritățile poloneze susțin că un grup de hackeri ruși care are legături...
Ultima oră
Pe aceeași temă