Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe prezentate într-o nouă carte

Mitul Marilyn Monroe continuă capteze atenţia publicului. Sute de fotografii cu Marilyn Monroe au fost dezvăluite în ultimii ani, iar recent au fost prezentate noi poze cu vedeta anilor '50 în cartea "Marilyn By Magnum", ...

Share

Razvan Voiculescu 0 comentarii

17.04.2012 - 12:27

Mitul Marilyn Monroe continuă capteze atenţia publicului. Sute de fotografii cu Marilyn Monroe au fost dezvăluite în ultimii ani, iar recent au fost prezentate noi poze cu vedeta anilor '50 în cartea "Marilyn By Magnum", lucrare ce comemorează 50 de ani de la moartea acesteia, potrivit Daily Mail.

Citeste si FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe din timpul filmărilor la pelicula Niagara


Cartea reuneşte multe dintre imaginile realizate de către membrii Agenţiei Magnum, o agenţie celebră înfiinţată în 1947 şi formată dn patru fotografi: Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, George Rodger şi David "Chim" Seymour.

Citeste si FOTO O altfel de Marilyn Monroe

Cartea cuprinde 80 de fotografii, intre acestea fiind incluse si imagini surprinse de fotografii Elliott Erwitt, Eve Arnold, Morath Inge, Philippe Halsman, Bruce Davidson, Dennis Stock, Bob Henriques şi Erich Hartmann.

Citeste si FOTO Fotografii inedite cu Marilyn Monroe la 19 ani


Albumul include imagini cu Marilyn pe platourile de filmare, inclusiv pe cele semnate de Elliott Erwitt care o surprind printre cai la filmările pentru "Inadaptaţii/ The Misfits" - ultimul ei film.

În alb-negru sau color, cu ea jucând, pregătindu-se de filmări sau pozând graţios, imaginile reflectă abilitatea lui Marilyn de a fi un vis devenit realitate pentru un fotograf.

Cartea "Marilyn by Magnum" de Gerry Badger poate fi comandata pe Amazon.com la pretul de 19,77 dolari şi va fi lansata pe 25 mai.

Citeste si FOTO Marilyn Monroe a pozat nud cu 4 luni înainte de a muri

Citește totul despre:

Comentarii

loading...