Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Mizrahy - 80 de ani

Dan Mizrahy va fi sarbatorit la Ateneul Roman in aceasta seara, de la ora 19, cu prilejul implinirii varstei de 80 de ani. Programul va fi deschis de cuvantul omagial rostit de Theodor Grigoriu si Nicolae Licaret si va cuprinde si lansarea ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.02.2006 - 00:00
Dan Mizrahy va fi sarbatorit la Ateneul Roman in aceasta seara, de la ora 19, cu prilejul implinirii varstei de 80 de ani. Programul va fi deschis de cuvantul omagial rostit de Theodor Grigoriu si Nicolae Licaret si va cuprinde si lansarea volumului "Asa a fost...". Participa Ada Brumaru si Petre Codreanu, precum si muzicienii: Gabriel Croitoru, Simina Croitoru, Valentin Gheorghiu, Roxana Gheorghiu, Geanina Munteanu, Florin Diaconescu, Andrei Licaret, Camelia Pavlenco, Mariana Colpos, Vladimir Deveselu. Acompaniaza: Viorica Boerescu, Despina Oproiu, L. Avram si Dan Mizrahy. Evenimentul va fi prezentat de Grigore Constantinescu.

Citește totul despre:

Comentarii