14.5 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăCoronavirusIsraelul continuă vaccinarea cu a patra doză, în ciuda ultimelor constatări

Israelul continuă vaccinarea cu a patra doză, în ciuda ultimelor constatări

Israelul va continua să vaccineze populația cu a patra doză, în ciuda constatărilor preliminare conform cărora nu este suficient pentru a preveni infecțiile cu Omicron.

Un studiu preliminar publicat de Centrul Medical Sheba din Israel a patra doză a crescut anticorpii la niveluri chiar mai mari decât a treia. Dar nu a fost „probabil” suficient pentru a opri varianta foarte transmisibilă Omicron. Gili Regev-Yochay, director la Sheba Medical Center, a declarat că se va observa o creștere a nivelului de anticorpi după 2 săptămâni.

Israelul vaccinează populația cu a patra doză

„Vaccinul Pfizer, după două săptămâni, vedeți o creștere sau o creștere a numărului de anticorpi și a anticorpilor neutralizanți, o creștere destul de frumoasă, este chiar puțin mai mare decât ceea ce am avut după a treia doză. Cu toate acestea, probabil că acest lucru nu este suficient pentru Omicronul”., a spus Regev-Yochay.

Israelul a fost cea mai rapidă țară care a lansat vaccinuri în urmă cu un an. Autoritățile au început să administreze și a patra doză de vaccin grupurilor sale cele mai vulnerabile. Ministrul israelian al Sănătății, Nachman Ash, a declarat că a patra doză oferă în continuare protecție împotriva morbidității grave.

Israelul a văzut o creștere a numărului de cazuri din cauza Omicron, dar nu a înregistrat niciun deces raportat cu noua tulpină. Specialiștii cred că, într-o săptămână, numărul cazurilor va scădea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...
Ultima oră
Pe aceeași temă