PNL îi dă si luptă, Nicusorule, în cursa pentru Primăria Capitalei.

ConducereaPartidului Național Liberal (PNL) a decis, în unanimitate, că potențialii săi candidați la alegerile locale sunt prea buni pentru funcția de primar general al Capitalei.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

05.03.2020 - 13:18

Prin urmare, liberalii au decis să-i acorde o șansă și candidatului Nicușor Dan.

PNL îl va susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Municipiului București.

Dar, în acelaș timp, liberalii îi sporesc și șansele Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, prin sprijinirea lui Nicușor Dan.

Cu o echipă condusă de președintele PNL, Ludovic Orban, candidatul Nicușor Dan are toate șansele să o propulseze pe Gabriela Firea spre un nou mandat în fruntea administrației publice locale.

Nu ar fi fost fair play ca PNL să-și arunce propriul candidat în luptă, deoarece liberalii din organizația de București sunt prea mari, pentru o capitală atât de mică.

Vedeta de televiziune politică Rareș Bogdan, de exemplu, ar fi fost mare favorit să o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care aceasta nu ar candida.

Șefa organizației de București a PNL, Violeta Alexandru, nu i-ar fi lăsat nicio șansă Gabrielei Firea, dar gândul ei zboară la păcănelele din Capitală și nu mai are timp și pentru alte probleme de administrație.

Cât despre președintele PNL, Ludovic Orban, acesta nu poatea să coboare de la nivelul său de etern premier desemnat, la cel de etern candidat la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban ar fi intrat însă în cursă, în cazul în care l-ar fi avut contracandidat pe Traian Băsescu.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii