Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis, între a-l unge pe Ludovic al II-lea sau pe Ludovic al III-lea

Ludovic al II-lea Orban trebuie să mai aștepte, până când va fi întronat la Palatul Victoria, până atunci, Ludovic I Orban rămâne pe poziție.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

26.02.2020 - 13:15

Soarta pare să îi fie extrem de favorabilă lui Ludovic I, având șanse la o domnie interimară îndelungată la Palatul Victoria.

Cel care ar trebui să redesemneze, dintre Ludovic al II-lea Orban și Ludovic al III-lea Orban un nou cavaler, pretendent la tronul guvernamental, președintele Klaus Iohannis, pare să fie determinat să anunțe noua sa propunere cu viteza cu care își rostește discursurile.

Astfel, Ludovic I Orban nu trebuie să-și angajeze prea curând o firmă de transport, care să-i mute bagajele din Piața Victoriei.

Președintele Klaus Iohannis mai are timp de câteva concedii, până când va trimite un nou Ludovic în fața oștirii parlamentare.

Klaus Iohannis a dat cu (Or)banul când și-a redesemnat premierul favorit.

Totuși, se pare că fisa nu i-a picat bine șefului statului.

În loc să pice stema de la Palatul Victoria, a picat capul lui Ludovic Orban.

Judecătorii Curții Constituționale a României (CCR) i-au dat cu ciocanul peste degete președintelui Klaus Iohannis, chiar când acesta se pregătea să dea a doua oară cu (Or)banul.

Și mai trist este că, despărțirea forțată de factorii exteriori, dintre Klaus Iohannis și preferatul său, Ludovic Orban, a intervenit de ziua îndrăgostiților, la români, Dragobete.

Totuși, zeița iubirii a fost alături de cei doi, iar despărțirea a fost doar un “adio, dar rămân cu tine”.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...