12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăAldineCNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac a la Lugoj...

CNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac a la Lugoj – Deva

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), instituție subordonată Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, va angaja mai mulți muncitori de naționalitate chineză, pentru a scăpa de liliecii de pe Lugoj – Deva și nu numai.

CNAIR le va asigura angajaților chinezi câte o masă pe zi, din specialitățile autostrăzilor autohtone.

Pe lângă ciorba de liliac a la Lugoj – Deva, chinezii de la CNAIR ar mai putea degusta o labă mare de urs a la Comarnic – Brașov sau gândaci rarisimi crocanți a la Sibiu – Pitești.

Nici niște puișori amfibieni de baltă de pe autostradă nu ar lipsi din meniul variat al asiaticilor angajați de Compania de Drumuri.

După ce va fi realizată marea ciorbă de pe autostrăzi, nicio organizație nonguvernamentală nu va mai putea să stea în calea proiectelor mărețe ale șefilor din Ministerul Transporturilor și CNAIR.

Pericolul apariției unei epidemii de nou coronavirus, în urma festinului chinezesc de pe autostrăzi este extrem de redus.

Viteza redusă cu care se rulează pe drumurile patriei noastre fac imposibilă chiar și extinderea coronavirusului.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă