Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR ar putea angaja chinezi, pentru ciorbă de liliac a la Lugoj - Deva

Ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Lucian Bode, a găsit soluția pentru a debloca cele mai importante proiecte de autostrăzi ale României.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

04.03.2020 - 12:26

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), instituție subordonată Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, va angaja mai mulți muncitori de naționalitate chineză, pentru a scăpa de liliecii de pe Lugoj – Deva și nu numai.

CNAIR le va asigura angajaților chinezi câte o masă pe zi, din specialitățile autostrăzilor autohtone.

Pe lângă ciorba de liliac a la Lugoj – Deva, chinezii de la CNAIR ar mai putea degusta o labă mare de urs a la Comarnic – Brașov sau gândaci rarisimi crocanți a la Sibiu – Pitești.

Nici niște puișori amfibieni de baltă de pe autostradă nu ar lipsi din meniul variat al asiaticilor angajați de Compania de Drumuri.

După ce va fi realizată marea ciorbă de pe autostrăzi, nicio organizație nonguvernamentală nu va mai putea să stea în calea proiectelor mărețe ale șefilor din Ministerul Transporturilor și CNAIR.

Pericolul apariției unei epidemii de nou coronavirus, în urma festinului chinezesc de pe autostrăzi este extrem de redus.

Viteza redusă cu care se rulează pe drumurile patriei noastre fac imposibilă chiar și extinderea coronavirusului.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii