Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vot oprit în secțiile din Costinești: un candidat avea sigla altul partid

Alegătorii din cele două secții de vot din Costinești trebuie să aștepte retipărirea buletinelor de vot pentru alegerea primarului după ce s-a constatat că acestea sunt greșite.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 10:33

Votul pentru alegerea primarului comunei Costinești, județul Constanța, s-a blocat când s-a observat că în dreptul candidatului PNL la funcția de primar apare sigla altui partid, respectiv Pro România.

Eroarea a fost sesizată abia după ce mai mulți localnici își exercitaseră deja dreptul de vot deși buletinele de vot, cu eroarea respectivă, ajunseseră în secțiile de vot din localitățile Schitu și Costinești încă de sâmbătă.

O informare a fost transmisă de Biroul Electoral Județean Constanța către Biroul Electoral Central, de unde sunt așteptate lămuriri cu privire la continuarea procesului de vot în cele două secții ale comunei Costinești, relatează Agerpres.

Cel mai probabil votul pentru alegerea primarului se va relua după retipărirea celor 2.700 buletine de vot alocate localității dar nu se știe în acest moment la ce oră vor ajunge acestea în secțiile de votare.

Comentarii