FOTO: http://www.tion.ro

VIDEO Un tramvai a pornit fără vatman și a făcut prăpăd în calea sa

Un tramvai fără vatman, scăpat de sub control, a circulat aproximativ 300 de metri, miercuri, la Timişoara, a avariat două maşini şi s-a oprit într-o altă garnitură.

Share

Rl online 0 comentarii

10.04.2019 - 17:33

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc, miercuri, într-o intersecţie din Timişoara. Potrivit reprezentanţilor Societăţii de Transport Public Timişoara, vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4, o femeie în vârstă de 54 de ani, s-a dat jos din garnitură, la intersecţia străzilor Circumvalaţiunii, Brediceanu şi Bogdăneştilor, după ce s-a întrerupt energia electrică, astfel că tramvaiul s-a oprit.

Doar că, după ce femeia a coborât să vadă ce se întâmplă, tensiunea a revenit. Vatmanul a uitat să tragă frâna hidraulică, astfel că garnitura a pornit singură din loc.

Din fericire, în tramvai nu se afla niciun călător, pentru că toţi s-au dat jos după ce tensiunea a picat.

Tramvaiul a rulat singur pe o porţiune de aproximativ 300 de metri şi s-a oprit la două staţii distanţă. Pe traseu, garnitura a lovit două maşini şi s-a oprit într-un alt tramvai, de pe linia 7, care era oprit în staţia Balta Verde.

În urma impactului, cele două persoane aflate în tramvaiul lovit, vatmaniţa şi un pasager, au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a arătat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Comentarii