Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vâlcov, acuzații grave la adresa procurorilor anticorupție

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat, vineri seara, că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, i-a cerut personal să semneze recunoaşterea, document pe care, chiar dacă nu şi-l asumă, a fost făcut de procuror şi avocat.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2018 - 21:21

Recunoaşterea mea, că s-a spus la un moment dat că eu am dat o recunoaştere, este făcută de procuror cu avocat. Semnată (de Darius Vâlcov - n.r.), dar făcută de cei doi. (...) Am urcat la zeiţă, la Nefertiti pentru a mi se spune că trebuie să semnez”, a spus Darius Vâlcov la România TV.

Întrebat dacă a fost la Laura Codruţa Kovesi, Vâlcov a spus: ”Binenţeles. În timpul în care am fost la... Procurorul mi-a spus foarte clar: <Domnule, eu am o problemă. Soţia mea, notar fiind, a luat 200.000 de euro de la o persoanlă pe care eu l-am avut inculpat>. Persoana nu mai e inclupată acum, dar mie mi s-a spus foarte clar: <Cei 200.000 de euro care i-a luat soţia mea ca notar nu avea cum să-i ia soţia în acelaşi timp în care eu anchetam pe celălalt şi dacă nu rezolv problema cu tine capra se mută>”.

Consilierul premierului a mai spus că a semnat o recunoaştere pe care nu şi-o asumă ”în primul rând pentru familie”.

”În momentul în care te bagă o zi la închisoare faci orice. Nu aş dori numănui să ajungă acolo. Da (mi-a cerut Laura Codruţa Kovesi să semnez recunoaşterea- n.r.)”, a mai spus Vâlcov.

Comentarii

loading...