Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Val de cutremure, noaptea trecută în Vrancea

Două cutremure s-au produs în zona seismică Vrancea noaptea trecută. Primul avut magnitudinea 3 pe scara Richter, la adancimea de 99 km. Al doilea seism a avut loc la ora 7,41, în județul Buzau la adâncimea de 8 km. Cutremurul a avut magnitudinea 2.4 pe scara Richter.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2019 - 08:49

Două cutremure au avut loc noaptea trecută în regiunea seismică Vrancea. Alte două seisme s-au produs în primele două zile din octombrie, cel mai semnificativ cu magnitudinea de 3,6 pe Richter.

Primul cutremur de noaptea trecută s-a petrecut la ora 01,55 în județul Vrancea și avut magnitudinea 3 pe scara Richter, la adancimea de 99 km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești (29km), Panciu (35km), Focșani (43km), Onești (47km), Mărășești (47km).

Al doilea seism a avut loc la ora 7,41, în județul Buzau la adâncimea de 8 km. Cutremurul a avut magnitudinea 2.4 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Făurei (12km), Pogoanele (26km), Ianca (33km), Însurăței (43km), Râmnicu Sărat (44km). 

Un seism cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în România. Anterior, INFP avansase o magnitudine de 3,4 grade.

Potrivit INFP, cutremurul a avut loc la ora 15:54, în județul Vrancea.

Seismul s-a produs la o adâncime de 150 km.

Comentarii