Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Update Caracal: Familia Alexandrei a fost sunată de criminal

Jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a vorbit despre felul cum decurge ancheta în cazul crimelor de la Caracal.

Share

Rl online 0 comentarii

08.08.2019 - 13:16

„Mama și tatăl Alexandrei au fost sunați de acest criminal la 10.30, joi, când Alex era răpită, de pe cartelă. Vineri, la 7.30, după ce a fost arestat, a mai fost un apel care avea același mesaj că fata e în regula, să stea liniștiți.

Al doilea apel nu a fost localizat nici până astăzi, cu toate că noi ne-am străduit să le dăm toate informațiile.

Joi au fost cel puţin 10 apeluri de pe un număr necunoscut. Deși răspundea, nu vorbea nimeni. Sunt aspecte de complicitate”, a declarat Alexandru Cumpănașu, citat de Antena3.

Comentarii